Bits of Love

Over ons

Borrelt er een geweldig idee in je hoofd rondom digitaal / interactief onderwijs? Zoek je een klankbord of structurele partner om educatieve content via een tool, game, of applicatie te integreren binnen jouw aanbod? Of wil je expertise om jouw project praktisch op de digitale rails te zetten én te houden?

Kom dan zeker kennismaken met Bits of Love op de Sett beurs! (stand #8625, Game Square).
Je vindt ons hier in de Game Square, maar wat wij doen gaat ook veel verder. Bits of Love is een team van digitale makers en creatievelingen met expertise rond het uitwerken van educatieve concepten voor kinderen en jongeren.
Wij zijn meedenkers én meedoeners, van strategie, design en ontwikkeling tot het uitrollen en vermarkten van websites, tools, apps, en games. Nieuwe educatieve concepten lanceerden we bijvoorbeeld van A tot Z voor de taal-app Fonemi, maar geven als partner van Havencentrum en imec als ervaren ontwikkelaars binnen het Smart Education @ Schools project ook een impuls aan hun digitale educatieve projecten.

Wij zijn vooral benieuwd naar jouw vraag, idee of project. Kom eens langs op onze GameSquare stand #8625 en ontmoet ons team!

Rien is MITx-gecertificeerd voor Design & Development of Games for Learning, en vertelt je hoe je educatieve games kunt ontwikkelen voor kinderen.

Andries legt uit hoe Bits of Love te werk gaat om allerlei digitale tools te testen, ontwerpen en ontwikkelen.

Jessica neemt je mee door onze cases die wellicht mooie raakvlakken hebben met waar jij mee bezig bent.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top