Brightlab

Brightlab

Over ons

Brightlab is het STEM-onderwijslabo van RVO-Society. Brightlab stoomt jongeren klaar voor de uitdagingen van de 21ste eeuw met stimulerend, krachtig en innoverend STEM-onderwijs.
Een grotere instroom in STEM, technische en wetenschappelijke studierichtingen zijn daarbij de ultieme doelstellingen. Brightlab wil via ‘teach the teacher’ zoveel mogelijk jongeren bereiken; het biedt leerkrachten de juiste content, didactiek en didactische leermiddelen om leerlingen te inspireren en activeren met innovatieve, ervaringsgerichte lessen en krachtige lesomgevingen. De nieuwste methodieken en technologieën worden binnen Brightlab of in cocreatie met leerkrachten getest, bijgeschaafd, goedgekeurd en gedeeld met anderen, zodat elke klas een klas van de toekomst wordt.

Gemarkeerd product

Products

Scivil: Burgerwetenschappen in de klas.

Scivil: Burgerwetenschappen in de klas.

Scivil is het Vlaamse kenniscentrum voor citizen science. Scivil wil wetenschappers, burgers, beleidsinstellingen en bedrijven verenigen, ondersteunen en informeren voor meer burgerwetenschap in Vlaanderen. Verschillende citizen science projecten betrekken scholen bij hun project. Hun nieuwsgierigheid maakt van kinderen en jongeren de ideale wetenschappelijke medewerkers. Bovendien laat citizen science hen in aanraking komen met ‘levende’ wetenschap!

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top