Cloudwise Belgie

Cloudwise Belgie

Over ons

Ken jij COOL van Cloudwise al?

Met COOL zorgen we ervoor dat alle leerkrachten en leerlingen snel, gemakkelijk en veilig kunnen werken met ICT in de klas en thuis.

Onze “Focus” module geeft de kans aan leerkrachten om op de school en tijdens de les alle leerlingen snel aan het werk te zetten met de online opdrachten die van toepassing zijn. Met één klik opent de leerkracht de juiste websites op alle leerlingen hun eigen laptop of chromebook. Activeer je de webfilter erbij beperkt COOL het surfen tot énkel deze websites. Leekrachten kunnen meekijken en assisteren zodat iedereen blijft leren op zijn/haar niveau. Wanneer er even aandacht bij het bord nodig is, worden de schermen van leerlingen geblokkeerd.

Dankzij “Easy Login” maakt COOL het inloggen in een Chromebook echt kinderspel! Dat gaat razendsnel en veilig via een unieke plaatjeslogin of een unieke QR badge voor elke leerling. Gedaan met tijdsrovende inlogproblemen en leerlingen die niet verder kunnen omdat ze hun wachtwoord vergeten zijn.

Ook ICT’ers houden van COOL, want dankzij onze Sync helpen we automatisch alle accounts, groepen en organisatie-eenheden netjes up-to-date te houden met het administratiesysteem van de school. Geen zorgen, alle klaswissels gebeuren helemaal automatisch!

Last but not least hebben we COOL Check! Dit is de meest recente toevoeging binnen COOL en geeft de mogelijkheid om zowel met laptops als chromebooks volledig spiekvrij te toetsen of digitale examens af te nemen. Leerlingen melden bij COOL Check aan in een veilige en afgeschermde omgeving waarbinnen enkel het examen en enkele hulpbronnen te gebruiken zijn. Pas na het inleveren, kan hij/zij weer gewoon werken in het operating systeem.

Cloudwise voorziet ook alle mogelijke trainingen aan lerarenkorpsen rond het gebruik van ICT. Gaande van Chromebooks, Google Workspace for Education, Microsoft 365, Digitale geletterdheid, Google for Kids, …

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top