DialogueTrainer

DialogueTrainer

Over ons

Communicatie is één van de belangrijkste “21st Century Skills”. De effectiviteit van professionals staat of valt met goede communicatievaardigheden.

Maar hoe train je studenten in het voeren van goede gesprekken? Met simulaties haal je de praktijk naar het leslokaal. Studenten oefenen in een veilige omgeving met belangrijke gesprekken en gespreksmethodes. Zo treden ze de praktijk met goede handvatten en vertrouwen tegemoet. Ze kunnen onbeperkt lastige gesprekken oefenen. De impact van het onderwijs in gespreksvaardigheden op immersieve wijze wordt vergroot door de dagelijkse praktijk te laten ervaren voordat het werkelijkheid wordt. Zo treden ze de praktijk met meer vertrouwen tegemoet.

Als docent helpen simulaties jou om studenten mee te nemen in uitdagingen, waar het onderwijs hen op voorbereid. Via scores heb je voortdurend zicht op resultaat en ontwikkeling van individuele studenten, ook bij leren op afstand en met grote groepen. DialogueTrainer biedt leermodules in Zorg, Social Work, Basis Communicatieve vaardigheden, Travel, Management, HR en nog veel meer. Dat alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waardoor het voldoet aan de eisen van het hedendaagse curriculum.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top