itslearning

Over ons

Welkom bij itslearning

Met het itslearning leerplatform helpen wij dagelijks onze klanten bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities. itslearning wordt door miljoenen docenten en studenten over de hele wereld gebruikt. Onze gemeenschappelijke passie voor onderwijs is daarvoor de basis.

itslearning is een leerplatform dat is ontwikkeld om het primaire onderwijsproces in alle fasen te ondersteunen bij het plannen, betrekken, onderwijzen, evalueren, reflecteren en rapporteren. Het platform biedt docenten veel mogelijkheden om interessante lessen en bronnen te ontwikkelen en te ontsluiten. Deze lessen kunnen middels de intuïtieve user interface en tools, deels of geheel op afstand plaatsvinden.

Met de beschikking over een vergaande integratie met de cloud-diensten Google G-suite for education en Microsoft Office 365 is itslearning klaar voor de toekomst van het onderwijs in hybride vorm, voor iedereen beschikbaar, altijd en overal.

itslearning is van oorsprong een Noorse organisatie, opgericht in 1999. We zijn dus al ruim 20 jaar succesvol in het leveren van een leerplatform. Sinds 2003 zijn we met een team actief in Nederland en Belgie. Dit team bestaat uit onderwijskundig adviseurs, technisch consultants, projectmanagers, accountmanagers en een supportteam. Sinds januari 2020 is itslearning onderdeel van Sanoma Learning.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top