nooby.tech

nooby.tech

Over ons

nooby.tech is op een missie om robotica en STEM oplossingen naar elke school in België, Nederland en Luxemburg te brengen. We bieden educatieve robots, STEM kits en robotica kits aan voor basis-en middelbare scholen. Om je te helpen deze succesvol te integreren in je klas, bieden we gratis proefperiodes, hulpbronnen, opleidingen en workshops voor leerkrachten aan.

Dit jaar lanceert nooby.tech VEX robotica wedstrijden in de Benelux, dit zijn de grootste en snelst groeiende academische robotica wedstrijden ter wereld. Deze programma’s stimuleren de betrokkenheid van leerlingen bij STEM lessen en ontwikkelen fundamentale vaardigheden zoals teamwerk, leadership en communicatie.

Heb je interesse in educatieve robotica en innovatieve STEM oplossingen? Wacht niet langer maar kom langs en bezoek onze beursstand!

Gemarkeerd product

Products

VEX V5 Workcell | Educatieve kit voor industriële automatisering voor 14+

VEX V5 Workcell | Educatieve kit voor industriële automatisering voor 14+

De VEX V5 Workcell, ontworpen voor Beroeps- en Technisch Onderwijs, is een constructiesysteem van een 5-assige robotarm, transportbanden en sensoren, gecombineerd met de beproefde VEXcode software. Workcell fungeert als een primer, waarbij studenten kennismaken met productieconcepten zoals constructie, palletiseren en coördinatenvlakken om de productiemedewerkers van de toekomst een basis van begrip te geven. Kies uit

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top