Signpost Group

Signpost Group

Over ons

De ICT-partner voor het onderwijs

Signpost begeleidt scholen, leerkrachten en leerlingen bij de digitalisering in het onderwijs. Naast connectiviteit, kwalitatieve hardware en up-to-date software bieden wij ook digitale leermethodes aan voor het secundair onderwijs. Tenslotte verdelen we ook AssessmentQ in het onderwijs, en trainen we ook scholen in opzet en gebruik van dit assessment- platform.

We begeleiden scholen in het volledige traject: startend vanaf de connectiviteit tot en met de opleiding van leerkrachten en medewerkers via Signpost Academy.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

ICT-coach Digisprong (deeltijds)

ICT-coach Digisprong (deeltijds)

Je primaire verantwoordelijk ligt in het begeleiden van lerarenteams (zowel basis als secundair) bij ontwikkeling van hun didactische digitale vaardigheden. Je bekijkt samen met de scholen waar hun concrete vragen liggen en op basis daarvan ontwikkel je op maat gemaakte workshops. Bijkomend neem je ook online trainingen rond digitale vaardigheden voor jouw rekening en ontwikkel je leerpaden en cursussen voor zowel online als offline gebruik. Doorheen je traject bouw je zo een sterk netwerk op binnen de educatieve wereld waardoor je een vinger aan de pols kan houden over de ontwikkelingen binnen jouw vakdomein. Finaal kijk je ook naar individuele opleidingstracks wanneer de vraag hiervoor komt.

Lees verder »
Business Controller

Business Controller

Vanuit jouw verantwoordelijkheid als Business Controller treed je op als de financiële business partner voor de volledige organisatie; met je sterke financiële focus rapporteer je dan ook rechtstreeks aan de CFO van Signpost.
Je key verantwoordelijkheid ligt in het maandelijks closing proces met focus op voorraad, operations, rebates,.. . Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de margeanalyses op verschillende parameters (klant, regio, product category…).
Ook zal er belangrijk onderdeel van je takenpakket gefocust zijn op het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen waardoor een continue interactie met de businesszijde een must is.
Tot slot ga je ook aan de slag met het opzetten en onderhouden van de business rapportage.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top