VAN IN

Over ons

VAN IN is de grootste educatieve uitgever in België en maakt deel uit van Sanoma learning, een onderdeel van de Finse groep Sanoma.
Dankzij de enthousiaste inzet van zo’n 190 medewerkers en nog veel meer auteurs biedt VAN IN het onderwijs innovatieve en kwaliteitsvolle leermiddelen aan, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Het gaat onder meer over de digitale leerplatformen Bingel (N) en Wazzou (F) voor het lager onderwijs, en diddit (N) en Udiddit (F) voor het secundair onderwijs. Ook voor hoger onderwijs bieden we via het platform “Blend” hybride leeroplossingen aan voor docenten. Onze systemen maken gepersonaliseerd leren en lesgeven mogelijk.

Dit schooljaar ‘bingelde’ al 86 % van de lagere scholen in Vlaanderen en oefenden er al meer 340.000 leerlingen op Bingel.

VAN IN werd opgericht in 1833 en heeft vandaag vestigingen in Wommelgem, Gent en Mont-Saint-Guibert. Meer informatie https://www.vanin.be

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

vacature-3

Uitgever hoger onderwijs

Om de continuïteit in de fondsen van het hoger onderwijs te verzekeren, zoeken wij voor onze business unit hoger onderwijs Vlaanderen een uitgever:

Je stelt klantgerichte uitgeefplannen op. Je inspiratie haal je uit de resultaten van gericht marktonderzoek en uit marktinformatie die de accountmanagers je bezorgen.
Je bouwt een stevig relatienetwerk uit van auteurs en onderwijsdeskundigen.
Je detecteert snel nieuwe ontwikkelingen in het hoger onderwijs en daaruit voortvloeiende behoeften. Die vertaal je vlekkeloos naar concrete uitgeefkansen.
Je bent proactief op zoek naar nieuwe digitale ontwikkelingen ter ondersteuning van je uitgeefportfolio, ook binnen onze eigen organisatie (Sanoma Learning).
Je stelt auteursteams samen en stuurt ze aan om de uitgeefplannen uit te werken tot kwaliteitsvolle, marktgerichte leermiddelen. Je wordt daarbij ondersteund door ervaren collega’s die instaan voor redactie, ICT-realisatie en marketing.

Lees verder »
vacature-2

JAVA back-end developer

Also known as: Lid van de Bingel-Bende…

Bouw mee aan Bingel, het meest innovatieve en boeiende leerplatform. Bingel is ondertussen een succes in België, Finland en Zweden, en wordt dit jaar gelanceerd in Nederland.

Wat moet je dan eigenlijk gaan doen?

Je werkt mee aan één van onze Java applicaties:
• Je bent verantwoordelijk voor (uiteraard) kwalitatieve oplevering
• Je bouwt mee aan de development operations (DevOps) en een schaalbaar hosting beleid
• Je draagt de verantwoordelijkheid voor het in dienst houden van de applicatie (Let’s fix those BUGS!)
• Je streeft naar maximale kwaliteit
• Je bent actief lid van een Scrum team en rapporteert aan de development manager

Lees verder »
vacature-5

Asset rights manager

Als asset rights manager beweeg je je in de wereld van de educatieve online en print content. Je speelt een centrale rol in de voorbereiding van ons product development. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt onze Publishing Units bij het uitwerken en vormgeven van hun assetplannen. Je onderhandelt met illustratoren, assetproviders en rechthebbenden en sluit contracten administratief. Je bent verantwoordelijk voor de IPR compliancy van het beeld- en geluidsmateriaal dat VAN IN publiceert.
Je staat in voor het beheer van de asset rights, zowel qua tooling, metadata en administratie als wat betreft de financiële opvolging en de rapportage erover.
Je lost creatief en snel complexe problemen op, maar zoekt ook naar duurzame mogelijkheden die je vertaalt in slimme verbeterinitiatieven. Je speelt een sleutelrol in het optimaliseren en implementeren van werkprocessen met betrekking tot IPR in het kader van continuous improvement.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top