VAN IN

Over ons

VAN IN is de grootste educatieve uitgever in België en maakt deel uit van Sanoma Learning.

Dankzij de enthousiaste inzet van zo’n 190 medewerkers en nog veel meer auteurs biedt VAN IN het onderwijs innovatieve en kwaliteitsvolle leermiddelen aan, zowel in Vlaanderen als in de Franstalige gemeenschap.
Het gaat onder meer over de digitale leerplatformen Bingel (N) en Wazzou (F) voor het lager onderwijs, en Diddit (N) en Udiddit (F) voor het
secundair onderwijs. Die systemen maken gepersonaliseerd leren en lesgeven mogelijk. Dit schooljaar ‘bingelt’ 86% van de lagere scholen in Vlaanderen en oefenden er al meer 360 000 gebruikers secundair onderwijs op Diddit.

VAN IN werd opgericht in 1833 en heeft vandaag vestigingen in Wommelgem, Gent en Mont-Saint-Guibert. Meer
informatie op https://www.vanin.be/nl.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

VI_campagne_LK_leraarskamer_web

Coördinator beeldbeheer

Als Verantwoordelijke Beeld en Beeldbeheer lever je een belangrijke bijdrage aan ons uitgeefproces. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt onze uitgevers bij het uitwerken en vormgeven van hun plannen. Je bent verantwoordelijk voor het management van onze beeldrechten en het tool waarin ze beheerd worden. Gesteund door de richtlijnen van ons Product Development Proces denk je voortdurend mee na over oplossingen en slimme verbeteringen. Communiceren en onderhandelen met interne en externe partijen is dagelijkse kost. Je werkt nauw samen met copyright experten (ook binnen onze internationale groep), content analisten en collega’s uit de uitgeefteams.

Lees verder »
VI_campagne_BO_cooperatiefleren

Learning Solutions Designer Bingel

At Sanoma Learning, a leading European learning provider, we shape the education of tomorrow by developing innovative learning solutions. Bingel is a very beautiful example of how we do that.

Bingel is the personalized teaching and adaptive digital learning platform for Primary Education. It’s used by more than 1 million pupils and teachers in Belgium, Finland, the Netherlands and Sweden and is now being piloted in Poland and Spain as well. Bingel has been internationally awarded in London as best International Educational Resource and with a European Comenius EduMedia Award in Berlin.

Lees verder »
VI_campagne_BO_bingelinklas_web

Expert digitaal leren

Wil jij meewerken aan het onderwijs van de toekomst? Ben je een expert in digitaal leraren in secundair?

Solliciteer dan als als expert digitaal leren en bepaal mee de richting van Diddit, ons digitaal platform voor secundair onderwijs. Je werkt hiervoor nauw samen met de uitgevers, de productmanager en de product owner.
Je detecteert vragen vanuit de scholen m.b.t. digitaal leren en slaagt erin om deze te vertalen naar concrete business requirements, samen met de functioneel analisten.
Je volgt nieuwe ontwikkelingen op het vlak van digitaal leren op de voet en gaat ook proactief op zoek naar nieuwe digitale ontwikkelingen die ons uitgeefportfolio verrijken.
Naast het digitale luik ben je verantwoordelijk voor één of meerdere methodes als uitgever. Je stelt auteursteams samen en stuurt ze aan om de uitgeefplannen uit te werken tot kwaliteitsvolle leermiddelen. Je wordt daarbij ondersteund door ervaren collega’s die instaan voor redactie, ICT-realisatie en marketing.

Lees verder »

Neem contact met ons op