Xnapda

Over ons

“Xnapda.be” is een online videoplatform met toffe, educatieve filmpjes over de leerstof van het lager onderwijs. Alle leerstof wordt op een heel duidelijke, maar ook leuke manier, uitgelegd door 10 enthousiaste presentatoren. Scholen en leerkrachten kunnen zich hierop abonneren.

Er zijn 4 soorten filmpjes:
1) Instructiefilmpjes: over de vakken wiskunde, taal, spelling, WO, Frans en Mediawijsheid. De presentatoren leggen de leerstof uit in de vorm van een tof verhaaltje. De filmpjes zijn gebaseerd op de eindtermen.
2) Automatisatiefilmpjes: om de leerstof (maaltafels, getalbeelden, splitsen, tellen, Frans, kloklezen, …) in te oefenen op een toffe manier via bewegend leren op muziek.
3) ‘Funzone’-filmpjes: korte ontspanningsfilmpjes: bewegingstussendoortjes, raadsels, moppen, uitbeelden, quizzen, …
4) IJsbergfilmpjes: sluiten aan bij de IJsbergmethodiek van het GO! onderwijs (in samenwerking met GO! scholengroep Fluxus)
5) STEM-filmpjes: binnenkort volgt er een nieuw type filmpjes, namelijk de STEM-filmpjes over het STEM-onderwijs (onderzoekend en ontwerpend leren)

We hebben sinds sept 2020 onze nieuwe Huiswerktool. Via deze tool kunnen leerkrachten Xnapda-filmpjes in een huiswerkcollectie klaarzetten, zodat leerlingen die via een pincode na de lesuren thuis als huiswerk gratis via ‘De Huiswerkpagina’ kunnen bekijken.

Xnapda…waar leren leuk lukt én waar leren leuk is!
=> Bekijk de gratis filmpjes op onze website ‘www.xnapda.be’.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top