B-Bot.nl lanceert nieuwe webshop: STEAM-educatie.nl

Beschrijving

Sinds de komst van de Bee-Bot naar Nederland en België is B-Bot.nl een begrip in het programmeeronderwijs. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met de Bee-Bot en zijn vrienden te maken heeft: matten, communicatiemiddelen en zelfs diverse lesmaterialen.

Het gaat goed met de implementatie van coderen, programmeren en de 21st Century Skills in het onderwijs en bij B-Bot.nl hechten ze veel waarde aan het STEAM principe, van waaruit je extra aandacht besteed aan Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Door deze peilers binnen reeds bestaande lessen en vakken te raken, wordt de leerkracht ook niet extra belast. Met de Bee-Bot en consorten gaat de focus voornamelijk naar de T, E & M – maar dat vond B-Bot.nl niet genoeg. Vlak voor de zomer lanceerden zij daarom hun nieuwste webshop met een nog veel breder assortiment!

Alle peilers van STEAM worden door diverse robots in hun webshop aangeraakt. Het is eenvoudig, overzichtelijk en bovenal in te zetten in de al bestaande les: geen extra belasting voor de leerkracht dus. Het komende jaar vind je STEAM-educatie.nl op divers beurzen in Nederland en België, waaronder de SETT in Gent. Alle robotvrienden gaan vanzelfsprekend mee en in diverse showcases laten ze alle mogelijkheden zien.

Nu al nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op STEAM-educatie.nl!

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top