Cloudprinten met PaperCut

Beschrijving

De voordelen van cloudprinten:
– Print vanaf elk device, locatie of netwerk. Per mail op je smartphone, via Google Drive op je laptop en een app vanaf de tablet.
– Bespaar tijd door te printen wanneer dit voor jou uitkomt. Dit kan zijn tijdens het lesgeven in de klas, maar ook vanaf huis of in de auto. Je afgedrukte document staat klaar om geprint te worden als je op school aankomt.
– Print eenvoudig op elke printer binnen school.
– Bekijk de kopieer-, print- en scanactiviteiten in één overzicht. Hierdoor hou je controle en verlaag je de print- en kopieerkosten.
– Je bespaart hierdoor ook nog eens bomen, CO2 én eigen tijd!
– Cloudprinten is veilig dankzij een HTTPS-verbinding en volledig AVG-proof. Na het sturen van een printopdracht, activeer je de printer met een unieke code of via je telefoon. Je printjes komen dus nooit meer ongecontroleerd uit de printer.
– Ook invalkrachten kun je de mogelijkheid geven om te printen. Hiervoor hoeven geen drivers te worden geïnstalleerd, dus ze kunnen snel aan de slag.
– Je hoeft geen printerstuurprogramma’s op computers van gebruikers te installeren en te onderhouden.
– De oplossing voor jouw school

Note: Veel scholen maken momenteel gebruik van Google Cloud Print. Helaas stopt Google met de ondersteuning op dit product per 1 januari 2021. PaperCut is een goede vervanger en heeft zelfs meer functionaliteiten dan Google Cloud Print. Het gebruiksgemak is hetzelfde. Het grootse voordeel is dat het printje het internet verlaat, waardoor het internet niet wordt belast.

De oplossing voor jouw school
PaperCut biedt verschillende producten aan voor veilig printen, elk met verschillende mogelijkheden. Van een gratis product voor het printen met Chromebooks, tot betaalde producten met meer functionaliteiten. Zoals printen vanaf verschillende devices, printen met QR-code of NFC en het krijgen van inzicht in het printgebruik om tot wel 20% van de gebruikelijke kosten te besparen.

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top