Hoe wordt digitalisering in jouw school versneld?

Beschrijving

Dankzij het softwarepakket van Azumuta kunnen leerlingen zelfstandiger werken. Door het toevoegen van duidelijke instructies en audiovisuele ondersteuning kunnen leerlingen een groot deel van de leerstof op zichzelf verwerken. Dit heeft als voordeel dat je meteen zelf aan de slag gaat en zo sneller zaken zal onthouden. Daarnaast is het ook zo dat docenten hierdoor zich kunnen focussen op het extra verduidelijken of verhelpen van problemen en moeilijkheden. Zo kan er sneller en efficiënter leerstof verwerkt worden. Met Azumuta stimuleer je persoonlijke ontwikkeling in de praktijk.

Wat is het concrete aanbod?

Azumuta is een innovatief digitaal platform, ontworpen om de overdracht van kennis en instructies in bedrijven te optimaliseren en te stroomlijnen. De huidige focus ligt zowel op de KMO’s van vandaag als op de nieuwe digitale fabrieken van morgen. Maar we zien dat heel wat klanten gebruik maken van Azumuta in hun opleidingscentra. Dankzij ons Learning Management Systeem kan je snel en eenvoudig opleiding geven, op een innovatieve manier. Je houdt als het ware alle kennis centraal in de organisatie en volg het training-en vaardigheidsniveau van heel
dicht bij op dankzij de competentiematrices. Dit op een laagdrempelige manier, dit kan via een computer, tablet of smartphone – in tekst, illustraties of filmpjes – maar eventueel ook al via AR- of VR-toepassingen. Dankzij het uitgebreid versiebeheer worden veranderingen uitgelicht zodat niet telkens de volledige instructie moeten herbekijken.

Volledige artikel zie bijlage.

bron: agoria.be
pagina 7: Azumuta – Hoe wordt digitalisering in jouw school versneld?

Scroll naar top