Ontdek onze Sett Connect Promo!

Beschrijving

Om Sett Connect goed af te trappen, lanceert Fourcast for Education een niet te missen promo!

De promo bevat 2 PowerGistics torens van 12 schappen + 24 chromebooks Acer C733 Touch.

Met deze promo ga je voor een feilloze samenwerking met en tussen leerlingen. Je maakt leren interessanter, efficiënt en help leerlingen hun eigen leertempo te ontdekken.

Voor €8499 is de promo al van jou.

PowerGistics zijn innovatieve opberg- en oplaadoplossingen voor chromebooks, tablets en laptops in het klaslokaal. Je kan de torens aan de wand monteren, met de optie om te veranderen naar een stand op wieltjes. Ontworpen om naadloos te integreren en mee te evolueren met jouw klaslokaal. De veelzijdigheid van de montage zorgt ervoor dat jouw school klaar is voor de toekomst. PowerGistics zijn krachtige onderwijstools met meetbare resultaten. Niet alleen hebben leerkrachten meer tijd om les te geven, maar er wordt ook uren van het IT-personeel bespaard. Als de klas groter is, zorgt het plaatsen van twee torens aan weerszijden van het lokaal voor een natuurlijke sociale afstand en een snellere inzetbaarheid. 100% Student Managed met een speciale schuif voor elke student, ze raken alleen de stroomkabel aan bij het ophalen en terugbrengen van hun apparaat tijdens de schooldag.

Chromebooks zijn goedkoop, snel en heel eenvoudig in gebruik. Ze werken naadloos samen met Google Apps for Education zoals Google Classroom. In de klas verlies je geen tijd meer met opstarten of andere technische problemen: Chromebooks starten altijd binnen de 10 seconden op. Daardoor zijn Chromebooks populair zowel bij leerkrachten, leerlingen als ICT-coördinatoren!

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top