Verrijk je onderwijs met Touchscreens in de klas

Beschrijving

Cloudwise installeert nu ook deze digitale schermen! Naast het COOL platform, hardware, beheer en trainingen kun je nu ook voor alles rondom een Clevertouch bij ons terecht. Zo heb je één aanspreekpunt: van aanschaf en installatie tot reparatie en support. Handig!

Ontworpen voor de educatieve markt
Clevertouch schermen beschikken over vele functies om lesgeven en leren te ondersteunen. De borden zijn zo ingericht dat deze volledig passen in het klaslokaal: compact, gemakkelijk in gebruik en toch geavanceerd in de functionaliteiten. Met slechts één aanraking op het scherm verschijnen je meest gebruikte apps in een overzicht. Ben je benieuwd welke voordelen een Clevertouch jouw school kan bieden? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees het hier.

Alles in één
Samenwerken en lesgeven gaat nu nog gemakkelijker samen met het COOL Platform, de Gynzy software én een Clevertouch. Een alles-in-één oplossing van educatieproducten die naadloos met elkaar samenwerken. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met je accountmanager of onze salesafdeling via onderstaande contactgegevens.

Kies het scherm passend bij jouw onderwijs
Clevertouch heeft twee type schermen ontwikkeld voor het onderwijs: de IMPACT en de IMPACT plus. Ben je benieuwd welk scherm het meest past bij jouw onderwijs? Lees de verschillen en ontdek gelijk de voordelige bundeldeal!

Wil je meer weten?
We begrijpen dat je een weloverwogen beslissing wilt maken bij het aanschaffen van nieuwe touchscreens. Ben je er nog niet helemaal uit welk scherm het beste bij jouw school past? Of heb je een andere vraag? We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld door vrijblijvend langs te komen bij jou op school voor een demo.

Vraag een demo-scherm of meer informatie aan in onderstaand aanvraagformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of stel je vraag aan je accountmanager of onze salesafdeling via 03 550 00 25

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top