Nomineer jouw collega’s voor de Sett-awards!

En bezorg hen een plek in de spotlights op Sett

Op elke school vind je hen terug: leraren, ICT-coördinatoren, directeurs,… die elke dag het beste van zichzelf geven om hun school nog beter te maken. Of ze nu lessen digitaliseren, administratieve rompslomp verminderen of klaslokalen transformeren, dag in dag uit geven ze al hun energie en enthousiasme om deze projecten uit te voeren. 

Hoog tijd dat deze innovatoren hun verdiende plaats in de spotlight krijgen, tijdens de Sett-awards! Nomineer jouw collega, school, favoriete EdTech… in één van de vijf categorieën en ontdek tijdens de awardceremonie op Sett op woensdag 23 februari 2022 wie naar huis gaat met een van onze felbegeerde Sett-awards!

De categorieën waarin je kan nomineren zijn:

Zet jouw school stappen richting transformatie? Gaan jullie aan de slag met vernieuwende werkvormen, professioneel innoveren of het herdenken van de klassieke school- of lessenrooster? Nomineer dan jouw school(team) voor de Sett Transformatie award!

Trek jij in jouw lessen volop de kaart van digitaal lesmateriaal?
Deel jij graag je lesmateriaal met collega’s in heel Vlaanderen via KlasCement?
Dan is de Sett Digitaal Leren Award iets voor jou!

Ben jij een leraar die tijdens de lessen gebruik maakt van een superhandige EdTech toepassing? Heeft jouw bedrijf of start-up geweldige educatieve technologie?

In beide gevallen hoef je niet te twijfelen: nomineer de educatieve technologie voor deze award! Hardware, software, (web)apps, (web)tools, leerlingvolgsystemen, alles dat praktisch gebruikt wordt in de les en ontwikkeld wordt in België of Nederland komt in aanmerking.

Ben of ken jij iemand die zich reeds jarenlang inzet voor projecten rond technologie en/of transformatie op school? Vul dan snel dit formulier in!

De Sett inspiratie Award kan namelijk worden gewonnen door iedereen die dergelijke projecten succesvol wist uit te bouwen.

Hebben jullie een creatief idee om van De Leraarskamer de tofste ruimte van de school te maken? Zijn jullie ontwerpideeën helemaal klaar voor de toekomst? 

Overtuig de jury dan aan de hand van een korte video, en maak kans op een budget voor De Leraarskamer van jullie dromen!

Scroll naar top