Nomineer jouw collega’s voor de Sett-awards!

En bezorg hen een plek in de spotlights op Sett

Op elke school vind je hen terug: leraren, ICT-coördinatoren, directeurs,… die elke dag het beste van zichzelf geven om hun school nog beter te maken. Of ze nu lessen digitaliseren, administratieve rompslomp verminderen of klaslokalen transformeren, dag in dag uit geven ze al hun energie en enthousiasme om deze projecten uit te voeren. 

Hoog tijd dat deze innovatoren hun verdiende plaats in de spotlight krijgen, tijdens de Sett-awards! Nomineer jouw collega, school, favoriete EdTech… in één van de vijf categorieën en ontdek tijdens de awardceremonie op Sett op woensdag 23 februari 2022 om 16u (Theater 1) wie naar huis gaat met een van onze felbegeerde Sett-awards!

 

Wie wint de Sett EdTech Award?

Jij kan mee bepalen wie naar huis mag met de prestigieuze Sett EdTech Award.
Like de foto van jouw favoriet op onze Facebook-pagina en breng zo je stem uit!

Zet jouw school stappen richting transformatie? Gaan jullie aan de slag met vernieuwende werkvormen, professioneel innoveren of het herdenken van de klassieke school- of lessenrooster?

Nomineer dan jouw school(team) voor de Sett Transformatie Award en maak kans op een opleidingsbudget van € 500 voor educatieve opleidingen, een schoollicentie van 1 jaar voor Bookwidgets én een mooie prijs van Seppo!

Trek jij in jouw lessen volop de kaart van digitaal lesmateriaal?
Ben jij expert in het gebruik van digitale toepassingen in je lessen?

Dan maak je kans op de Sett Digitaal Leren Award én € 2.000, geschonken door onze partner i-Learn, om te investeren in je digitaal lesmateriaal of opleidingen.

Ben jij een leraar die tijdens de lessen gebruik maakt van een superhandige EdTech toepassing? Heeft jouw bedrijf of start-up geweldige educatieve technologie?

Nomineer de educatieve technologie voor deze award!  De winnende producten krijgen een mooie visibiliteit in een dedicated nieuwsbrief naar alle bezoekers van Sett Gent 2022 en worden op onze sociale media in de kijker gezet!

Ben of ken jij de goeroe naar wie iedereen opkijkt als het gaat over technologie en/of transformatie op school? Vul dan snel dit formulier in!

Misschien win jij wel de Sett inspiratie Award en een opleidingsbudget van € 500 voor educatieve opleidingen + een schoollicentie van 1 jaar voor Bookwidgets!

Hebben jullie een creatief idee om van de leraarskamer de tofste ruimte van de school te maken? Zijn jullie ontwerpideeën helemaal klaar voor de toekomst? 

Overtuig de jury dan aan de hand van een korte video, en maak kans op een geldprijs van € 3.000 voor de herinrichting  + een pakket aan mooie prijzen van onze partners Academic Software en Bookwidgets!

Met de steun van

Scroll naar top