Sett Connect

FAQ

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Connect kost € 15. Voor € 90 krijg je toegang tot zowel Sett Connect op 28/10 als 1 dag Sett live op 3 & 4 maart 2021!

Ja! Deelnemen aan Sett Connect kan enkel met een betalend ticket. Een ticket kost € 15.

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Indien je al een betalend ticket had gekocht voor de editie van Sett die voorzien was op 28 & 29 oktober, verplaatst je ticket automatisch naar de editie op 3 & 4 maart 2021. Daarnaast ontving je vorige week een mail, met daarin een link om je gratis te registreren voor Sett Connect. Deze mail niet ontvangen? Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com en we brengen het in orde.

Sett Connect gaat online door op woensdagnamiddag 28 oktober 2020 van 13u tot 17.

3 keynotes, 6 verdiepende lezingen (waarbij je telkens 1 van de 3 moet kiezen), 60 exposanten die je hun beste producten tonen, demo’s,… en dat allemaal vakkundig aan elkaar gepraat door 2 enthousiaste presentatoren! Het beste van Sett, maar dan online! 

Zit je na het lezen van deze pagina nog steeds met een vraag?

Scroll naar top