Ontdek de beste educatieve 
start-ups

En vind de beste oplossing voor jouw school!

Ben jij steeds benieuwd naar de allernieuwste innovaties op vlak van edtech? Ben jij op zoek naar die ene oplossing die je nergens lijkt te vinden? Neem dan zeker eens een kijkje in onze start-upzone! HIer vind je de beste en meest innovatieve educatieve start-ups, die je met veel plezier laten kennismaken met hun producten en diensten!

Deze zone wordt ondersteund door imec.istart, VRT Sandbox en Voka.

Imec.istart – imec’s business accelerator – wil tech startups helpen succesvol hun bedrijf te starten. Het imec.istart-programma biedt een breed scala aan diensten, zoals initiële financiële injectie (50.000 tot 150.000 EUR pre-seed financiering), branchespecifieke coaching en mentoring, toegang tot technologie en kantoorfaciliteiten, toegang tot een breed (inter) nationaal netwerk van partners en investeerders en nog veel meer. Sinds de lancering in 2011 hielp imec.istart meer dan 200 tech start-ups op verschillende gebieden om zich te ontwikkelen tot duurzame ondernemingen.​

Imec.istart staat op de 1e plaats in de Europese ‘Top University Business Accelerators’ van UBI Global​

Meer informatie op www.imecistart.com

VRT Sandbox – het acceleratie programma van de VRT – introduceert nieuwe content-ideeën en technologieën in het vrt media-ecosysteem door innovatieve samenwerkingen op te zetten met startups en ondernemers. Bij VRT Sandbox streven we naar het verbeteren van processen en content in media en EduTech door een platform aan te bieden waar use cases kunnen worden getest en lessen kunnen worden geleerd. 

Meer informatie op sandbox.vrt.be

Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen – is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Als netwerk van ondernemingen vertegenwoordigt Voka meer dan 18.000 ondernemingen en daarmee 65% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen en 66% van de private werkgelegenheid. Voka, biedt verscheidene diensten aan voor startende ondernemers. Onder de naam ‘Bryo’ begeleidt Voka ondernemers bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op hun weg liggen – zowel voor, tijdens als kort na de opstart of overname van hun onderneming. Dat gebeurt via gezamenlijke activiteiten met gelijkgestemden en ook via individuele coaching. Voka organiseert in samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen trajecten die op maat gemaakt zijn voor kandidaat-starters, startups en scale-ups. Meer informatie kan je vinden op www.voka.be/bryo.

Previous
Next
Scroll naar top