28+29 oktober - Flanders Expo Gent

Ontdek hoe talent en technologie ons onderwijs transformeren!

Het grootste evenement in Vlaanderen rond de toekomst van het onderwijs. Met een uitgebreid conferentieprogramma rond onderwijstransformatie en -technologie en een gratis technologiebeurs.

0 +
Exposanten

de nieuwste onderwijstechnologieën, meteen toepasbaar op jouw school

0
Bezoekers

directeurs, leraars, ICT-coördinatoren, pedagogisch begeleiders, overheden,…

 

0 %
van de bezoekers

gaf aan op Sett alle relevante onderwerpen terug te vinden tijdens lezingen en op de beurs

Benieuwd naar het programma?

Vorig jaar kon je op Sett deelnemen aan 167 lezingen, workshops en Technopolis STEM-sessies. Ook dit jaar zullen er minstens 100 lezingen en workshops georganiseerd 

worden, met telkens de focus op onderwijstransformatie en -technologie.
Begin mei wordt het programma bekendgemaakt.

Previous
Next
0 +
titel 1
Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.
0 +
titel 1
Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

subtitel

Titel heading 2 komt hier te staan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam aliquam sem et tortor consequat iytd.

Ante in nibh mauris cursus. Tellus at urna condimentum mattis pellentesque id. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem. Nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa olat you all the old.

Word exposant op de 2de editie van Sett Gent!

Leraren op stand B-bot SETT Gent 2019

Wil je doeltreffend inspelen op de groeimarkt van het digitaal onderwijs? Heb jij technologieën die het onderwijs op weg kunnen zetten naar de toekomst? Zijn jouw vernieuwende lesmethodes echte game changers? Reserveer dan nu je stand op Sett Gent, en krijg de kans om je producten voor te stellen aan meer dan 3.800 Vlaamse directeurs, ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers en leraren.

Ontmoet beslissingsnemers

Op Sett Gent 2019 waren er niet minder dan 886 ICT-coördinatoren en directeurs aanwezig.

Presenteer de nieuwste innovaties

De bezoekers op Sett houden er van zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. De perfecte manier om te kijken of ze deze kunnen gebruiken op hun school

Breid je netwerk uit

Exposanten, onderwijskoepels en -netten, beslissingsnemers, leraren, ... ze zijn er allemaal op Sett Gent! De ideale gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden
client satisfaction
97%
Accepted Cases
92%
Success Rate
98%

De registraties voor Sett gaan eind april open. Ook het volledige contentprogramma zal dan bekend gemaakt worden.

Nee! Met een gratis ticket kan je namelijk ook binnen op de grote technologiebeurs! Wil je echter lezingen en/of workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met sett-gent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Er zijn op Sett 2 cateringpunten waar je terecht kan voor een warme maaltijd of een overheerlijk broodje. Catering is niet inbegrepen in de ticketprijs tenzij anders vermeld!

De beurs gaat open om 8u30. Vanaf 9u30 beginnen de sessies. De laatste sessies eindigen om 16u15, en de beurs sluit om 17u.

Nee! Sett is toegankelijk voor iedereen met een hart voor onderwijstransformatie en/of -technologie! 

Scroll naar top