Woensdag 28 april 2021

Sett Connect, het online event voor modern en innovatief leren

De live editie van Sett Gent werd verplaatst, maar we voorzien wel een volwaardig online alternatief met Sett Connect. De beste content en de strafste exposanten, gewoon vanuit je zetel!

Conferentieprogramma

Word een expert in modern en innovatief leren

Op Sett Connect volg je de strafste keynotes vanuit je eigen zetel. Met de focus op actuele thema’s als afstandsonderwijs, leiderschap en de digisprong wordt het zonder twijfel ook voor jou een woensdagnamiddag bomvol inspiratie.

Kristien Bruggeman

Hoe organiseer je onderwijsinnovatie? Kristien Bruggeman deelt haar ervaringen als oprichter en co-directeur van LAB

Catherine Malfait

Executieve functies, wat zijn dat juist? Catherine Malfait vertelt er je alles over!

Sett Gent wordt verplaatst naar 23 & 24 februari 2022

Op 12 januari besliste de overheid via een nieuw Ministerieel Besluit de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken te verlengen tot 1 maart 2021. Dit betekent dat vakbeurzen, zoals Sett, on hold staan. De huidige onzekere situatie en omstandigheden die geheel buiten onze wil en controle liggen, verplichten ons er helaas toe om Sett Gent te verplaatsen naar 23 & 24 februari 2022. Wij danken iedereen alvast voor het vertrouwen en kijken nu al uit naar een succesvolle editie in februari 2022!

Easy visit, safe visit
0 +
Exposanten

de nieuwste onderwijstechnologieën, meteen toepasbaar op jouw school

0
Bezoekers

directeurs, leraars, ICT-coördinatoren, pedagogisch begeleiders, overheden,…

 

0 %
van de bezoekers

gaf aan op Sett alle relevante onderwerpen terug te vinden tijdens lezingen en op de beurs

Sett gaat door in Flanders Expo - the safest place to meet!

Op dit moment lijkt het erop dat 3 & 4 maart 2021 ‘veilig’ is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het ‘nieuwe normaal’ gaat Sett Gent dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de Nationale Veiligheidsraad i.v.m. de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, houden wij u daarvan op de hoogte.

Easy visit, safe visit
Previous
Next

Conferentieprogramma

Word een expert in modern en innovatief leren

Het conferentieprogramma op Sett presenteert de beste sprekers rond onderwijstransformatie en hoe technologie hierbij kan helpen. Naast grote keynotes die voor iedereen boeiend zijn, vind je ook specifieke sessies gericht op basis of secundair onderwijs. Dit zijn meestal directeurs en leraren die hun praktijkvoorbeelden komen toelichten op Sett. Inspiratie waarmee je de volgende dag al aan de slag kan!

Basisonderwijs

Benieuwd welke lezingen interessant zijn voor kleuter en lager onderwijs? 

Secundair onderwijs

Ontdek de beste lezingen voor iedereen in het secundair onderwijs!

Word exposant op de 2de editie van Sett Gent!

Leraren op stand B-bot SETT Gent 2019

Wil je doeltreffend inspelen op de groeimarkt van het digitaal onderwijs? Heb jij technologieën die het onderwijs op weg kunnen zetten naar de toekomst? Zijn jouw vernieuwende lesmethodes echte game changers? Reserveer dan nu je stand op Sett Gent op 3 en 4 maart, en krijg de kans om je producten voor te stellen aan meer dan 3.800 Vlaamse directeurs, ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers en leraren.

Ontmoet beslissingsnemers

Op Sett Gent 2019 waren er niet minder dan 886 ICT-coördinatoren en directeurs aanwezig.

Presenteer de nieuwste innovaties

De bezoekers op Sett houden er van zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. De perfecte manier om te kijken of ze deze kunnen gebruiken op hun school

Breid je netwerk uit

Exposanten, onderwijskoepels en -netten, beslissingsnemers, leraren, ... ze zijn er allemaal op Sett Gent! De ideale gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden
client satisfaction
97%
Accepted Cases
92%
Success Rate
98%

Nee! Met een gratis ticket kan je namelijk ook binnen op de grote technologiebeurs! Wil je echter lezingen en/of workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met sett-gent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Er zijn op Sett 2 cateringpunten waar je terecht kan voor een warme maaltijd of een overheerlijk broodje. Catering is niet inbegrepen in de ticketprijs tenzij anders vermeld!

De beurs gaat open om 8u30. Vanaf 9u30 beginnen de sessies. De laatste sessies eindigen om 16u15, en de beurs sluit om 17u.

Nee! Sett is toegankelijk voor iedereen met een hart voor onderwijstransformatie en/of -technologie! 

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Connect kost € 15.

Ja! Deelnemen aan Sett Connect kan enkel met een betalend ticket. Een ticket kost € 15.

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Indien je al een betalend ticket had gekocht voor de editie van Sett die voorzien was op 3 & 4 maart 2021, verplaatst je ticket automatisch naar de editie op 23 & 24 februari 2022. Je ontvangt binnenkort nog een mailtje om te kiezen welke dag je naar Sett komt.

Op Sett live kan je terecht voor een 100-tal keynotes en workshops, waarbij vooral het woord wordt gegeven aan leraren en directies zelf! Voorlopig zijn we nog de puzzel aan het leggen, binnenkort ontdek je hier op de website het programma voor 23 & 24 februari 2022.

Ticketvoorwaarden

Gezien de huidige situatie i.v.m. Covid-19, zijn er ook aangepaste ticketvoorwaarden van kracht. Indien Sett door overmacht niet kan doorgaan in oktober, heb je als tickethouder volgende mogelijkheden:

  1. Je houdt je ticket bij voor de editie van Sett in hetzelfde schooljaar. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  2. Je houdt je ticket bij voor de volgende editie, in het schooljaar 2021-2022. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school. (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  1. Je kiest voor een terugbetaling van je ticket omdat je de volgende edities van Sett niet kan bijwonen.

Voor groepstickets gelden verder dezelfde voorwaarden als vorig jaar. Er kan tot 20% van het aantal tickets kosteloos geannuleerd worden, ten laatste 2 weken voor de beurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw tickets nu reeds aan te kopen aan vroegboektarief, zonder dat u al exact moet weten wie volgend schooljaar mee zal gaan naar Sett.

Verder zijn de algemene voorwaarden van Easyfairs Events steeds van toepassing. U vindt deze op deze pagina terug.
Scroll naar top