Woensdag 28 oktober 2020 - 13u tot 17u

Sett lanceert Sett Connect, het beste van Sett online!

Hét online event voor modern en innovatief leren, met de beste sprekers, de meest innovatieve exposanten en vele netwerkmogelijkheden. Dat is Sett Connect!

Sett Gent wordt verplaatst naar 3 & 4 maart 2021

Na verschillende reacties vanuit het onderwijsveld, werd beslist de tweede live editie van Sett Gent te verplaatsen naar 3 & 4 maart 2021. Op dit moment lijkt het erop dat deze data ‘veilig’ zijn. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het ‘nieuwe normaal’ gaat Sett Gent dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de Nationale Veiligheidsraad i.v.m. de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, houden wij u daarvan op de hoogte.

Easy visit, safe visit
0 +
Exposanten

de nieuwste onderwijstechnologieën, meteen toepasbaar op jouw school

0
Bezoekers

directeurs, leraars, ICT-coördinatoren, pedagogisch begeleiders, overheden,…

 

0 %
van de bezoekers

gaf aan op Sett alle relevante onderwerpen terug te vinden tijdens lezingen en op de beurs

Sett gaat door in Flanders Expo - the safest place to meet!

Op dit moment lijkt het erop dat 3 & 4 maart 2021 ‘veilig’ is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het ‘nieuwe normaal’ gaat Sett Gent dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de Nationale Veiligheidsraad i.v.m. de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, houden wij u daarvan op de hoogte.

Easy visit, safe visit
Previous
Next

Conferentieprogramma

Word een expert in modern en innovatief leren

Het conferentieprogramma op Sett presenteert de beste sprekers rond onderwijstransformatie en hoe technologie hierbij kan helpen. Naast grote keynotes die voor iedereen boeiend zijn, vind je ook specifieke sessies gericht op basis of secundair onderwijs. Dit zijn meestal directeurs en leraren die hun praktijkvoorbeelden komen toelichten op Sett. Inspiratie waarmee je de volgende dag al aan de slag kan!

Basisonderwijs

Benieuwd welke lezingen interessant zijn voor kleuter en lager onderwijs? 

Secundair onderwijs

Ontdek de beste lezingen voor iedereen in het secundair onderwijs!

Word exposant op de 2de editie van Sett Gent!

Leraren op stand B-bot SETT Gent 2019

Wil je doeltreffend inspelen op de groeimarkt van het digitaal onderwijs? Heb jij technologieën die het onderwijs op weg kunnen zetten naar de toekomst? Zijn jouw vernieuwende lesmethodes echte game changers? Reserveer dan nu je stand op Sett Gent op 3 en 4 maart, en krijg de kans om je producten voor te stellen aan meer dan 3.800 Vlaamse directeurs, ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers en leraren.

Ontmoet beslissingsnemers

Op Sett Gent 2019 waren er niet minder dan 886 ICT-coördinatoren en directeurs aanwezig.

Presenteer de nieuwste innovaties

De bezoekers op Sett houden er van zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. De perfecte manier om te kijken of ze deze kunnen gebruiken op hun school

Breid je netwerk uit

Exposanten, onderwijskoepels en -netten, beslissingsnemers, leraren, ... ze zijn er allemaal op Sett Gent! De ideale gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden
client satisfaction
97%
Accepted Cases
92%
Success Rate
98%

Nee! Met een gratis ticket kan je namelijk ook binnen op de grote technologiebeurs! Wil je echter lezingen en/of workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met sett-gent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Er zijn op Sett 2 cateringpunten waar je terecht kan voor een warme maaltijd of een overheerlijk broodje. Catering is niet inbegrepen in de ticketprijs tenzij anders vermeld!

De beurs gaat open om 8u30. Vanaf 9u30 beginnen de sessies. De laatste sessies eindigen om 16u15, en de beurs sluit om 17u.

Nee! Sett is toegankelijk voor iedereen met een hart voor onderwijstransformatie en/of -technologie! 

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Connect kost € 15. Voor € 90 krijg je toegang tot zowel Sett Connect op 28/10 als 1 dag Sett live op 3 & 4 maart 2021!

Ja! Deelnemen aan Sett Connect kan enkel met een betalend ticket. Een ticket kost € 15.

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Indien je al een betalend ticket had gekocht voor de editie van Sett die voorzien was op 28 & 29 oktober, verplaatst je ticket automatisch naar de editie op 3 & 4 maart 2021. Daarnaast ontving je vorige week een mail, met daarin een link om je gratis te registreren voor Sett Connect. Deze mail niet ontvangen? Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com en we brengen het in orde.

Sett Connect gaat door op woensdagnamiddag 28 oktober 2020 van 13u tot 17u.

3 keynotes, 6 verdiepende lezingen (waarbij je telkens 1 van de 3 moet kiezen), 60 exposanten die je hun beste producten tonen, demo’s,… en dat allemaal vakkundig aan elkaar gepraat door 2 enthousiaste presentatoren! Het beste van Sett, maar dan online! 

Ticketvoorwaarden

Gezien de huidige situatie i.v.m. Covid-19, zijn er ook aangepaste ticketvoorwaarden van kracht. Indien Sett door overmacht niet kan doorgaan in oktober, heb je als tickethouder volgende mogelijkheden:

  1. Je houdt je ticket bij voor de editie van Sett in hetzelfde schooljaar. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  2. Je houdt je ticket bij voor de volgende editie, in het schooljaar 2021-2022. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school. (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  1. Je kiest voor een terugbetaling van je ticket omdat je de volgende edities van Sett niet kan bijwonen.

Voor groepstickets gelden verder dezelfde voorwaarden als vorig jaar. Er kan tot 20% van het aantal tickets kosteloos geannuleerd worden, ten laatste 2 weken voor de beurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw tickets nu reeds aan te kopen aan vroegboektarief, zonder dat u al exact moet weten wie volgend schooljaar mee zal gaan naar Sett.

Verder zijn de algemene voorwaarden van Easyfairs Events steeds van toepassing. U vindt deze op deze pagina terug.
Scroll naar top

Gezien de huidige Covid-19 crisis en de reacties die we de afgelopen weken ontvingen vanuit het onderwijsveld werd besloten de editie van Sett Gent die was voorzien voor 28 & 29 oktober 2020 te verplaatsen naar 3 & 4 maart 2021. 

 

Daarnaast lanceren we Sett Connect, hét online event voor modern en innovatief leren, op woensdag 28 oktober 2020.